PREDSTAVITEV

Trboveljski rokomet z dolgoletno tradicijo nadaljuje rokometno zgodbo znotraj Rokometnega društva Rudar, ki je bil ustanovljen leta 2009. Novo društvo je prehodilo prvih osem let, v tem obdobju je društvo sestavilo tudi člansko moštvo, ki je začelo od začetka in trenutno tekmuje v 1.B DRL. Jedro članske ekipe sestavljajo doma vzgojeni igralci, ki vsako leto napredujejo in prikazujejo sliko dobrega dela z mladimi igralci, ki predstavlja prednostno nalogo društva.

Rokometno društvo bo še naprej delovalo na neprofitnih temeljih. Delo v društvu bomo opravljali rokometni zanesenjaki – volonterji, ki bomo vse to počeli za dobro rokometa. V obdobju, ki je pred nami, želimo rasti tako na organizacijskem kot tudi strokovnem področju in s tem realizirati zastavljen program.

Vse naloge, ki so zastavljene v programu temeljijo na poštenem in trdem delu na vseh ravneh društva, kajti le takšen pristop lahko v trenutno nastali gospodarski situaciji vodi do uspeha.

Predsednik RD RUDAR
Uroš Drobnič, mag.manag.šp.