NOVICE
3. Januar 2020
Zaradi tekme SLOVENIJA - ČRNA GORA zapora parkirišč in ceste

Udeležence v prometu in okoliške prebivalce Dvorane POLAJ obveščamo, da bo pred in med prireditvijo, rokometno tekmo med SLOVENIJO in ČRNO GORO, ki bo v soboto, 04.01.2020 s pričetkom ob 1730 uri, potekala delna in popolna zapora parkirišč in cest, kot je prikazano spodaj.

 

 

Vse obiskovalce prireditve naprošamo, da upoštevajo navodila organizatorjev in parkirajo na za prireditev namenjenih prostorih.

Trboveljčani naj se na prireditev odpravijo peš, saj bo okolica Dvorane POLAJ povečini rezervirana za RTV Slovenijo, ki bo izvajala neposredni prenos v živo.

Vsi ostali navijači od drugod lahko parkirate pri OŠ Tončke Čeč do zapolnitve mest in pri Trgovini LIDL, od koder bo organiziran prevoz do Dvorane POLAJ s strani organizatorja.

Prav vse pa naprošamo, da se na prireditev odpravite pravočasno, saj bomo le tako lahko vsem zagotovili lepo izpeljan dogodek. Uradna prireditev se s prenosom začne ob 1720, kjer bo potekala uradna predstavitev igralcev s spremljevalci, pozdrav Godbe in Mažoret iz Trbovelj.

 

 

Podpirajo nas