22. September 2020
V PREDPRODAJI SEZONSKE VSTOPNICE

Tik pred vrati je 1. krog 1.B DRL v sezoni 2020/21 za našo člansko ekipo, ki se je dobro pripravljala na težko pričakovano sezono. V soboto, 26.09.2020, prihaja v goste ekipa RD Herz Šmartno. Tekma bo odigrana ob 1900 uri v Dvorani POLAJ. Glede na trenutno epidemiološko situacijo zaradi virusa covid-19 in vseh priporočil ter uredb smo v društvo pridobili dovoljenje NIJZ, da se članske tekme odigrajo pred gledalci, a v skladu s priporočenimi navodili ter pred omejenim številom gledalcev.

Vstopnice so na voljo v omejenem številu in po znižani ceni 30,00€ na vstopnico. V primeru prekinitve sezone in odigranih manj kot polovica tekem, se sezonska prenese v naslednjo sezono. Nekaj posameznih vstopnic bo na voljo na dan tekme po ceni 5,00€, a bo število le teh zelo omejeno. Predlagamo nakup sezonske vstopnice in s tem zagotovitev mesta na tekmi med gledalci.

Na tekmo pridite pravočasno, predvsem pa zdravi. Na vhodu bo zmerjena telesna temperatura posameznika, obvezno razkuževanje ter uporaba zaščitne maske celoten čas prireditve. S strani organizatorjev bo poskrbljeno za ustrezno varnostno razdaljo na tribuni.

Sezonsko vstopnice si lahko zagotovite z naročilom na društven mail (rdrudar.trb@gmail.com) najkasneje do petka, 25.09.2020