17. December 2019
Slovenska moška rokometna reprezentanca in Ljubomir Vranješ januarja v Trbovljah

Slovenska moška rokometna reprezentanca takoj po Božiču začenja s pripravami na bližajoče se januarsko Evropsko prvenstvo 2020, ki ga bodo naši rokometaši začeli na Švedskem. Na pripravah jih bo prvič vodil in usmerjal priznani švedski strokovnjak Ljubomir Vranješ, ki ga je predsedstvo RZS danes, 17.12.2019, imenovalo za novega selektorja.

RZS je RD Rudar zaupala organizacijo zadnjega pripravljalnega srečanja pred odhodom na EP 2020. Tako se bo reprezentanca tik pred odhodom predstavila v Dvorani POLAJ v Trbovljah v soboto, 04.01.2020, ob 1730 uri. Nasproti jim bo stala reprezentanca ČRNE GORE.

Obeta se velik in odmeven dogodek, ki ga bomo z veseljem gostili v Trbovljah. Bodite del tega tudi vi in si priskrbite vstopnice v predprodaji po enotni ceni 10,00€ (v redni prodaji bo cena vstopnice 12,00€).

Vstopnice so na voljo v Trgovini RSH d.o.o. (Ulica 1. junija 1, 1420 Trbovlje), za ostale od drugod se je možno dogovoriti po e-pošti društva (rdrudar.trb@gmail.com).

VABLJENI v Trbovlje, da skupaj pospremimo reprezentanco na EP 2020 in jim zaželimo veliko uspeha ter športne sreče!