7. April 2018
SLOVENIJA - BELORUSIJA (Napotki pred tekmo)

Danes torej v Trbovljah z velikim veseljem gostimo mednarodno prijateljsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Belorusije. Ker je za srečanje veliko zanimanje in pričakujemo velik obisk, imamo tukaj nekaj napotkov za lažjo organizacijo dogodka ter nemoten prihod vseh navijačev in ostalih deležnikov na samo prireditev.

- vse Trboveljčane bi prosili, da pridejo do Dvorane Polaj peš oziroma parkirajo pri Tržnici, ob Delavskem domu, Spar

- za oddaljene navijače, ki še ne poznajo točne lokacije Dvorane Polaj, imamo organiziran prevoz s parkirišč Lidl (delno) in ob bivši Strojni tovarni Trbovlje. Od tam vas bosta peljala kombi in društveno vozilo (označena s plakati) na samo lokacijo.

- nasproti glavnega vhoda v Dvorano Polaj bo ponudba pijače (plačuje se s kuponi, ki se kupijo na blagajni)

- na blagajni se danes prodajajo vstopnice po 10,00€ (nekaj jih je še na voljo)

- prireditev se s himnama in predstavitvijo igralcev začne ob 1750 (pri predstavitvi bosta sodelovali Godba Trbovlje in Mažorete Trbovlje)

- na prireditev pridite PRAVOČASNO