26. September 2015
SDB začeli uspešno, kadeti tako tudi nadaljevali

KADETI

V soboto, 19.09.2015, so kadeti v Dvorani POLAJ odigrali tekmo 2. kroga in zabeležili drugo zmago v sezoni. V goste so prišli Radečani, ki so do konca srečanja vztrajno nudili odpor domačim. Srečanje se je končalo z rezultatom 33:28 (18:17). Pri domačih so bili najuspešnejši Hočevar (9), Bučar (8) in Kamnikar (7), pri gostih pa Čajko (9) in Perdih (7). Kadete v 3. krogu čaka gostovanje v Dobovi. Tekma bo v torek, 29.09.2015 ob 1730 v ŠD Dobova.

RD Rudar - RK Radeče 33:28 (18:17)

Trbovlje, 19.09.2015  ob 1100, Dvorana POLAJ (100 gledalcev); sodnika Žibret in Knez (oba Trbovlje)

RD Rudar: Kreže, Žibert, Šivavec, Sajovic 1, Lukaček 1, Jager, Bizjak 1, Bevk, Hočevar 9, Kavčič 4, Starc 2, Jakupović, Kamnikar 7, Bučar 8 (2), Štrovs, Deković; trener: Jaka Keše

RK Radeče: Flisek, Horvat 2, Čajko 9 (2), Koritnik 3, Mohar 1, Potisek, Zeme 2, Perdih 7 (1), Knez 1, Jahn 3, Župančič; trener: Dragan Babovič

Sedemmetrovke: RD Rudar 2 (3); RK Radeče 3 (3)

Izključitve: RD Rudar 6 min; RK Radeče 14 min

SDB

Starejši dečki B so sezono začeli v petek, 25.09.2015, v Dvorani Polaj. V 1. krogu so se pomerili z rokometaši Dola in jih suvereno premagali. Rezultat srečanja je bil 26:15 (12:3). Pri knapih sta se najbolj izkazala brata Jager, ki sta skupaj dosegla 16 golov, pri gostih sta bila največkrat natančna Napret (6) in Matek (5). Zaradi izstopa nekaterih ekip iz lige čaka naše starejše dečke naslednja tekma šele v 4. krogu proti ekipi MRD Dobova.

RD Rudar - RK Dol TKI Hrastnik 26:15 (12:3)

Trbovlje, 25.09.2015 ob 1730, Dvorana Polaj (100 gledalcev); sodnika Cankar in Knez (oba Trbovlje)

RD Rudar: Naglav, Božič, Drobnič, Jager N. 10, Markošek 3, Sardinšek, Pistotnik, Urdih 1, Jager V. 6, Skvarč 2, Petek 2 (1), Kink, Žagar 2, Leskovšek, Stanič; trener: Jaka Keše

RK Dol TKI Hrastnik: Draksler 1 (1), Dečman, Brilej, Miklič, Anžur 1, Drnovšek 2, Golob, Belej Kovačič, Hočevar, Napret 6, Matek 5, Lovrič, Šubaj; trener: Tjaša Krajšek