21. September 2018
RD Rudar teče v ponedeljek za MALE VITEZE - 42 km 42 dni

V ponedeljek, 24.09.2018, bo na stadionu Rudar od 1500 do 2030 ure potekal dobrodelni tek za MALE VITEZE. Tekač Bogomir Dolenc od 25.8.2018 naprej teče vsak dan 42 km in to 42 dni zaporedoma po različnih krajih po Sloveniji. Teče za gibanje Mali Vitez, ki predstavlja bolnike, ki so v mladosti zboleli in premagali raka. Vsa zbrana sredstva gredo omenjeni fundaciji za pomoč omenjenim ozdravljenim bolnikom. Več o projektu in poteku si lahko preberete tukaj.

In tam bo tudi naše društvo. Prav vse selekcije RD RUDAR se bodo pri teku pridružile Bogomirju Dolencu in ga aktivno spremljale pri premagovanju 105-ih krogov (42 km) na trboveljskem stadionu. Vsaka selekcija bo z njim pretekla nekaj krogov in tako podprla dobrodelno prireditev. Pridružite se lahko vsi, ki podpirate dobrodelnost in se radi rekreirate. Prav vsi pa lahko pomagate s prispevkom v obliki SMS sporočila, tako da pošljete besedo VITEZ ali VITEZ5 na številko 1919! MALI VITEZI vam bodo hvaležni!

Razpored prihoda in sodelovanja selekcij RD RUDAR

Ura Selekcija