29. Januar 2016
Ranevski podpisal za RD Rudar

V preteklih 14 dneh se je že priključeval ekipi, danes pa tudi podpisal pogodbo 25-letni Celjan Nikola Ranevski. V RD Rudar je prišel iz prvoligaša RK Sevnica, kjer se sezona ni odvijala po njegovih željah in pričakovanjih. Odzval se je na klic knapov, se dogovoril, priključil trenažnemu procesu in bil z videnim ter slišanim zelo zadovoljen. Z novo okrepitvijo smo seveda zadovoljni tudi mi, saj gre za igralca, ki je vrsto let igral pri RK Celje Pivovarna Laško, bil reprezentant vseh mlajših selekcij (starejši dečki, kadeti, mladinci), igral s Celjem evroligo ter sodeloval s trenerji kot so Murko, Anderluh, Matič, Novak in še nekateri drugi. V nadaljevanju sezone želi pomagati Rudarju k želenemu cilju ter tako nadgraditi celotno zgodbo. Več o Nikoli, njegovem prihodu, njegovem zasebnem življenju in še marsičem si boste lahko prebrali v intervjuju, ki bo sledil. Zaželimo Nikoli dobrodošlico ter njemu in fantom uspešen začetek spomladanskega dela sezone.