26. Avgust 2015
Pridruži se UniCredit Banki in podpri RD Rudar

Z dogovorom o sodelovanju UniCredit Banke in RD Rudar lahko koristiš posebne ugodnosti, ki jih ponuja UniCredit Banka, hkrati pa s tem podpreš delovanje Rokometnega društva RUDAR. Za takšno potezo se je že odločil predsednik RD Rudar Uroš Drobnič in odprl račun pri tej banki. Več v izjavah.

Izjava predsednika RD RUDAR Uroša Drobniča: Sodelovanje s tako veliko globalno banko kot je Unicredit Bank, zame kot predsednika in društvo, ki ga vodim predstavlja veliko čast in hkrati obvezo. Z današnjim dnem postajam komitent banke in tako začenjam uspešno sodelovanje med Rokometnim društvom Rudar in Unicredit Bank. Vesel sem, da sem hkrati pomagal društvu ter sebi in družini omogočil najboljše bančne storitve. Če si simpatizer rokometnega društva RD Rudar, to stori tudi ti.

Izjava vodje PE Trbovlje, Unicredit Banke Slovenije Jane Hernaus Kantužar: V letošnjem letu smo čisto na novo oblikovali partnersko sodelovanje z rokometnim društvom Rudar. Tudi na ta način želimo povečati prepoznavnost naše Banke in hkrati prepričati širšo javnost, da smo zaupanja vredna Banka. Naši stranki sta postala tudi predsednik drušva g. Uroš Drobnič in njegova soproga. Verjamemo, da bomo kot Banka upravičili njuno zaupanje in nas bosta z veseljem priporočala naprej. Veselimo se našega sodelovanja.