3. Oktober 2015
Naši člani danes začenjajo z gostovanjem pri Radgoni

Danes naša članska ekipa začenja s tekmovanje v 2. DRL za sezono 2015/16, in sicer z gostovanjem pri RK Arcont Radgona. V lanski sezoni sta se ekipi dvakrat srečali in obe ekipi sta bili uspešni na domačem terenu. Člani so uspešno končali s pripravami na sezono, med katerimi so odigrali tudi pet prijateljskih tekem. Tekme so bile namenjene predvsem uigravanju igralcev in poskušanju različnih taktičnih zamisli, bilo je tudi nekaj manjših poškodb, ki pa so povečini sanirane. Ekipo je po lanski sezoni zapustil Tilen Strmljan, pridružili pa so se ji Marko Jabučanin, brata Cestnik in povratnik Kuhar, ne smemo pa pozabiti na talentirane kadete, ki se uspešno priključujejo ekipi (Bučar, Hočevar, Novak, Žibert). Trener ostaja isti (Gregor Pesko), prav tako ostaja isti tudi cilj - uvrstitev v 1.B ligo. A lepo počasi. Danes nas čaka prva stopnička in fantom želimo dobro igro, veliko športnega uspeha in kanček sreče. Naslednji teden pa se bodo prvič v tej sezoni predstavili doma, v Dvorani Polaj, kamor prihaja ekipa iz Cerkelj. Vljudno vabljeni na tekmo, danes pa držite pesti za prvo zmago v sezoni 2015/16.