30. December 2015
Leto 2015 zaključili kadeti in Dedek Mraz

KADETI

V soboto, 19.12.2015, so naši kadeti najprej odigrali zadnjo tekmo v skupi JUG proti ekipi RD Herz Šmartno ter remizirali z rezultatom 25:25 (13:11). Tekma tokrat ni odločala o ničemer, saj so naši fantje že pred tem osvojili končno 2. mesto v skupini ter se uvrstili v polfinalno skupino. Tekmo so bolje začeli naši, a so jih domačini do polčasa že dohiteli in tudi prehiteli ter odšli na odmor z dvema zadetkoma prednosti. V nadaljevanju je sledila zelo izenačena igra in tako se je srečanje tudi končalo. Pri domačinih je bil najuspešnejši Mandelj, ki je zadel desetkrat, pri naših pa Bučar, ki je bil natančen enajstkrat. Naši kadeti takoj po novoletnih praznikih, natančneje 3.-7. januarja 2016, odhajajo na močen mednarodni turnir v Prešov (Slovaška). V predtekmovanju se bodo srečali z ekipami KSI Budapest (HU), HC Tatran Stupava (SK), UKS Wiertmet Libusza (PL), VGU-Junior Voronezh (RU) in domačini Tatran Prešov (SK). O vsem vas bomo seveda obveščali.

Šmartno pri Litiji, 19.12.2015 ob 1000, Dvorana Pungrt (70 gledalcev), sodnika Fajdiga in Teršek

RD Herz Šmartno: Garantini 3 (1), Bajc 1 (1), Janev 1, Pibernik-Klančnik 1, Planinšek, Ritonja, Mandelj 10 (3), Dolšek 3, Koprivnikar-Kobal, Sadar, Škrabanja 4, Jerina 2; trener: Darko Šuštar

RD Rudar: Šivavec, Lukaček, Jager 4, Bizjak, Bevk, Novak 2, Hočevar 2, Žibert, Starc 3, Jakupovič, Kamnikar 2, Bučar 11 (5), Štrovs, Dekovič 1; trener: Jaka Keše

Sedemmetrovke: RD Herz Šmartno 5 (5); RD Rudar 5 (6)

Izključitve: RD Herz Šmartno 2 min; RD Rudar 8 min

DEDEK MRAZ

V popoldanskih urah pa so se selekcije RD Rudar zbrale v Dvorani Polaj na prednovoletnem druženju in zaključku leta 2015. Nastopile so vse mlajše selekcije društva (mini rokomet, MDB, SDB, kadeti), pridružili so se nam tudi članski igralci. MDB, SDB in kadeti so svoje moči merili s straši, pridružili so se tudi osnovnošolci, ki obiskujejo interesno dejavnost rokomet. Sredi družabnega srečanja pa nas je presenetil Dedek Mraz in nas bogato obdaril.

S tem se je leto 2015 tudi uspešno zaključilo in že zremo novim zmagam naproti v 2016, ki bo prav gotovo naše leto.