27. Marec 2018
Kadeti, SDB in MDB odhajajo na turnir v Rovinj

Velikonočni prazniki so v rokometnem svetu vselej rezervirani za udejstvovanja na mednarodnih rokometnih turnirjih. Tokrat se RD Rudar odpravlja na turnir k našim južnim sosedom. Tokrat se bodo ekipe KADETOV, SDB in MDB udeležili mednarodnega turnirja CROATIA TROPHY 2018, ki bo potekal v Rovinju, Puli in Poreču. Naši fantje bodo nastanjeni v Amarin Resortu v Rovinju, tekmovali pa bodo v tako v Rovinju, kot tudi v Poreču. V Poreču bodo tekmovali v novejši dvorani ŽATIKA, kjer je potekalo tudi letošnje Evropsko prvenstvo v rokometu.

Ekipo kadetov (2002 in mlajši) bodo sestavljali naslednji igralci: Žiga Božič, Luka Petek, Nejc Sardinšek, Nejc Žagar, Črt Drobnič, Nejc Urdih, Nejc Pistotnik, Luka Markošek, Nik Jager in Jernej Kink, pod strokovnim vodstvom Gregorja Peska.

Ekipo starejših dečkov (2004 in mlajši) bodo sestavljali naslednji igralci: Blaž Kaluder, Tim Doma, Matjaž Barovič, Jan Zorec, Adis Kobinovič, Marko Milinovič, Filip Sihur, Gašper Galič, Vid Jager, Andraž Stanič, Matija Omahen, Vid Oražem, Enej Pleša in Ali Rizvič, pod strokovnim vodstvom Žige Raduloviča.

Ekipo mlajših dečkov (2006 in mlajši) bodo sestavljali naslednji: igralka Lana Petek in igralci Ažbe Flere, Jernej Medvešek, Domen Jerman, Domen Camplin, Jure Goršek, Jaka Žužel, Lovro Koncilja, Gal Mark Arlič, Filip Košič, Filip Keše, Jaša Naglav, Daniel Dobravc, Haris Hekič, Matevž Vozelj in Marko Buzuk, pod strokovnim vodstvom Uroša Drobniča.

Razpored tekem vseh treh ekip RD Rudar je na voljo tukaj:

Ekipam želimo veselo sodelovanje na turnirju, čim več doživetij s svojo ekipo ter obilo tekmovalnih uspehov. Predvsem pa uživanje s svojimi sovrstniki. Srečno na poti!