11. September 2015
Kadeti s srčki in dobrodelnostjo jutri začenjajo prvenstvo

V soboto, 5.9.2015, so se naši kadeti odzvali vabilu ženskega rokometnega kluba RK Zelene doline Žalec ter s simpatičnimi rokometašicami v Žalcu odigrali prijateljsko tekmo. Tekma je bila posebnega značaja, saj se je ob tej priložnosti od aktivnega igranja poslovila njihova igralka Tana Sutaj. Srečanje se je tako končalo s prijateljskim rezultatom 41:41 (19:20). Več o srečanju in celotnem dogajanju si lahko preberete na tej povezavi, kjer je posebno pozornost dobil tudi srčni pozdrav naših kadetov žalskim rokometašicam.

Da imajo naši kadeti srce na pravem mestu pa so ponovno dokazali v četrtek, 10.9.2015, ko so se kot predstavniki RD Rudar udeležili Aktualovega dobrega teka s Klemnom Bunderlo, ki poteka od 9. do 13. septembra na štirih lokacijah po Sloveniji (Novo mesto, Trbovlje, Ljubljana, Koper). S tem humanitarnim tekom se zbirajo sredstva za tople obroke za otroke. Jaka Keše in fantje so se tako z veseljem udeležili teka in pokazali, da imamo v RD Rudar posluh za humanitarnost in za pomoči potrebne.

Jutri pa naše kadete že čaka prva prvenstvena tekma v sezoni 2015/16. Ob 1230 uri se bodo v gosteh pomerili z ekipo RK Dol TKI Hrastnik in tako otvorili sezono tekmovanja za RD Rudar. V upanju na uspešno otvoritev sezone jim kličemo SREČNO!