5. Oktober 2015
Kadeti nadaljujejo niz neporaženosti, člani na debiju poraženi

KADETI

Kadetska ekipa je v 4. krogu gostila avstrijsko ekipo HIB Liebenau in zabeležila še četrto zmago v sezoni. Ekipa HIB Liebenau se je vztrajno zoperstavljala domačinom in nikakor ni pustila, da bi knapi povečali razliko. Razlika se je skozi celotno srečanje gibala od treh do štirih golov. Šele proti koncu srečanja so naši vzeli stvari v svoje roke in zapečatili usodo gostov. Rezultat srečanja je bil 34:27 (13:10). Pri domačinih je bil najuspešnejši Bučar, ki je zadel kar 14 krat, pri gostih pa Offner, ki je zadel 10 krat. V 5. krogu bodo naši kadeti gostili RK Maribor Branik, in sicer v nedeljo, 11.10.2015 ob 1600 uri v Dvorani Polaj.

RD Rudar - HIB Liebenau 34:27 (13:10)

Trbovlje, 04.10.2015 ob 1200, Dvorana POLAJ (70 gledalcev); sodnika Arlič in Knez (oba Trbovlje)

RD Rudar: Kreže, Žibert, Bizjak, Bevk 1, Novak 4, Hočevar 5, Kavčič 4, Starc 2, Jakupović, Kamnikar 3, Bučar 14 (3), Štrovs, Deković 1, Sajovic, Jager, Šivavec; trener: Jaka Keše

HIB Liebenau: Plank, Reitbauer 1 (1), Novacic 4, Ledinski 1, Weisbauer 6 (4), Muller 1, Kropf, Blazevic 2, Grlic 1, Offner 10 (3), Laudl 1; trener: Mihael Ernest

Sedemmetrovke: RD Rudar 3 (3); HIB Liebenau 8 (8)

Izključitve: RD Rudar 10 min; HIB Liebenau 4 min

ČLANI

Člani so v soboto, 03.10.2015, odigrali tekmo 1. kroga 2. DRL v sezoni 2015/16. V Radencih so srečanje proti domači ekipi RK Arcont Radgona izgubili z rezultatom 26:22 (15:10). Rokometaši Radgone so skozi celotno srečanje vodili, le ob zaključku so naši strnili vrste in izenačili, a za popolen preobrat je knapom zmanjkalo moči in zbranosti. Pri RK Arcont Radgona so bili najuspešnejši Zorko 6, Tomič 5 in Rožman 5, pri naših pa Habjan 8 in Jabučanin 5. V 2. krogu naši gostijo RK Cerklje na prvi letošnji domači tekmi. Tekma bo v soboto, 10.10.2015 ob 2000 uri v Dvorani Polaj.

RK Arcont Radgona - RD Rudar 26:22 (15:10)

Radenci, 03.10.2015 ob 1900, OŠ Radenci (gledalcev 100); sodnika Škvarč in Šebek

RK Arcont Radgona: Kuzmič, Falež 1, Slekovec P., Slekovec U., Ketiš 2, Zorko 6 (3), Žunič 3 (1), Oštir, Valpatič, Šerc 1, Bratkovič, Krajnc, Humek 3, Štefanec, Tomič 5, Rožman 5; trener: Kristjan Ladič

RD Rudar: Bučar, Cestnik J. 2, Cestnik M., Frece 1, Habjan 8 (1), Hočevar, Jabučanin 5 (1), Kuhar, Kozinc 1, Lenart 1, Novak, Polanec 3, Radulovič, Stanič 1, Škrabar, Žagar; trener: Gregor Pesko