3. Januar 2016
Kadeti na turnir v Prešov

Danes, 03.01.2016, so se kadeti zgodaj zjutraj odpravili po zasneženi poti v Prešov. Tam bodo sodelovali na 10th Kempa 4 Sport Cup, mednarodnem rokometnem turnirju v Prešovu na Slovaškem. Na turnir je odšla 14 članska ekipa kadetov RD Rudar v spremstvu Jake Kešeta in Žarka Sladiča. RD Rudar bo nastopil v naslednji postavi: Erik Bizjak, Rene Bučar, Marin Dekovič, Jan Hočevar, Nik Jager, Jan Kamnikar, Nik Kavčič, Rok Kreže, Žan Lukaček, Urh Boris Novak, Urban Starc, Matic Šivavec, Rok Štrovs in Kris Žibert. Naši fantje bodo nastopali v kategoriji U17, in sicer v skupini A, kjer bodo v predtekmovanju poleg naše ekipe nastopale še ekipe KSI Budapest Handball Academy I. (HU), HC Tatran Stupava-Strojár Malacky (SK), UKS Wiertmet Libusza (PL), VGU-Junior Voronezh (RU) in Tatran Prešov (green) (SK).

O dogajanju na turnirju vas bomo sproti obveščali, trenutno so fantje še na poti, ki poteka dobro, javljajo se iz okolice Budimpešte. Spodaj objavljamo razpored tekem v skupini U17-A, razpored bojev nadaljevanju je odvisen od uvrstitve ekipe v skupini in bo objavljen naknadno.

Razpored tekem RD Rudar v skupini U17-A:

Ponedeljek, 04.01.2016
12:00 RD Rudar Trbovlje (SI) - HC Tatran Stupava-Strojár Malacky (SK)  17:13 (8:5)
15:20 RD Rudar Trbovlje (SI) - VGU-Junior Voronezh (RU)  22:17 (12:7)

Torek, 05.01.2016
11:20 KSI Budapest Handball Academy I. (HU) - RD Rudar Trbovlje (SI)  10:23 (3:11)
18:40 RD Rudar Trbovlje (SI) - Tatran Prešov (green) (SK) 19:16 (9:9)

Sreda, 06.01.2016
10:40 UKS Wiertmet Libusza (PL) - RD Rudar Trbovlje (SI) 9:16 (4:10)