2. September 2020
DOKONČNA ODPOVED ROKOMETNEGA PLESA

Dolgo smo rokometni navdušenci v RD Rudar upali, da nam bo uspelo izpeljati dolgo načrtovan dogodek - ROKOMETNI PLES. Zaradi epidemiološke situacije in vseh zahtevanih ukrepov, je trenutno nemogoče izpeljati dolgo načrtovano prireditev Rokometni ples. Prva odpoved plesa (04.04.2020) je bila kasneje prestavljena in dogovorjena za termin 02.10.2020, a tudi trenutna situacija in omejitve NIJZ pri tovrstnih prireditvah onemogočajo izpeljavo zadeve. Zaradi slednjega, predvsem pa zaradi splošne varnosti in zdravja udeležencev in vseh prisotnih, je UO RD Rudar sprejel odločitev, da rokometni ples dokončno odpove.

UO RD Rudar trenutno ureja vse potrebno, da bi se lahko tekmovalna sezona 2020/21 normalno začela in da bodo lahko selekcije društva trenirale in igrale v kolikor toliko normalnih okoliščinah. Seveda so pri vseh aktivnostih upoštevane zahteve in priporočila RZS in NIJZ.

Upamo, da nam v daljni prihodnosti (v obdobju brez korone) uspe izpeljati tudi rokometni ples. Dotlej pa pazimo nase in ostale ter navijamo za naše rokometaše!

Srečno!